tisdag 16 juni 2009

Helsingborg!

Ja, här kommer en liten sammanfattning av helgen i Hbg! Vi startade vår resa från säter vid halv elva och vi var väl framme i Hbg vid fem tiden tror ja! Familjen Bergqvist som vi skulle hälsa på bor i ett område som heter Ramlösa, jättefint! Det ligger en massa gamla hus där och en jättefin park. Vissa hus va inte att leka med heller, de var väl lite utav ett rikemansområde!
På kvällen när vi kom fram så åkte vi "tjejor" till Väla köpcenter, som är skitstort och en kväll som denna alldeles fullt i folk. Speciellt på dem affärer dit vi skulle, cervera och blomsteraffärn, inte så konstigt kanske dagen innan studenten!
När vi kom tillbaks hade grabbarna fixat mat och de blev grillat med färskpotatis, inte helt fel!! De blev en ganska tidig kväll!

På fredagen var de studentdags för André och vi hoppades på en dag med strålande sol och värmande vindar, men de blev precis tvärtom... Fan så de regna o blåste.. Men men studenterna verkade glada ändå :)
När vi tittat på utspringet och grattat honom lite så åkte vi tillbaks till huset för att förbereda festen. Å vi åt å drack, å vi drack å åt!! Eller jag åt och dom andra fick stå för drickat :) Det blev en heltrevlig kväll som slutade vi 23.00 för min del, man är ju inte alls lika kaxig längre :)

På lördagen så stod Danmark på schemat så efter att vi fått sova ut och fått i oss lite lunch så tog vi bussen till hamnen och klev på båten, 20 min senare var vi framme i Helsingör. Hur smidigt som helst! Dom kallar de "tura" och för 58 kr så får man åka fram o tebax till Danmark hur många gånger man vill!!
Iaf, när vi klivit av båten så gick vi en sväng på stan o strosa o sen gick vi och satte oss på en mysig uteservering och åt. Efter de så tura vi lite och handlade lite på taxfree sen tog vi bussen tillbaka till Ramlösa och degade resten av kvällen tills de va dags för sängen!

På söndagen så kom vi iväg vid kl 9 och jag tror jag o Macke va hemma i Mora vid sex, efter att jag övningskört i spöregn, usch va läskigt de va :(
De va den helgen då! De blev tyvärr inte så många kort för batteriet tog ju så klart slut.. Men här är några bilder från helgen iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar